Bededagslejr 2019

Bededagslejr, Aalborg Karate Skole

Gå ikke glip af Aalborg Karate Skoles årlige Bededagslejr!

En lejr hvor alle klubbens medlemmer er velkomne til at deltage i en masse god træning, som foregår i Nordjyllands smukkeste
omgivelser. Vi holder til i spejderhytten Hvide Klit i Lyngså syd for Sæby med kun 100 meter til vandet. Turen til Hvide Klit har været
en tradition for Aalborg Karate Skole gennem mange år og den byder altid på massevis af træning, gode oplevelser og nye
venskaber mellem medlemmer. 

Et af lejrens højdepunkter er Gradueringen og hvis din træner har indstillet dig til graduering, skal du medbringe et gradueringsgebyr, 
som er 50 kr. hvis du er under 15 år og 100 kr. hvis du er over 15 år.

Husk at på lejren kan du gå op til graduering til og med grøntbælte (4.kyu).

Husk at pakke:

Sovepose

Lagen

Pude

Løbetøj

Løbesko

Indendørs sko

Karategi

Sygesikringsbevis

Skiftetøj

Håndklæder

Drikkedunk

Lommepenge

Gradueringspenge

Vi mødes fredag den 17. maj kl. 14.00 i Hvide Klit. Vi opfordrer forældre til samkørsel. Er der deltagere som ikke har mulighed for egen transport eller samkørsel begge veje, så kontakt Pia Andersen på mobiltelefon 30 32 63 43, som vil hjælpe at finde en løsning. Følg også med på Aalborg Karate Skoles facebook gruppe, hvor samkørsel forventes at blive organiseret. Lejren slutter søndag den 19. maj kl. 14, hvor alle kører fra Hvide Klit.

Prisen for lejren pr. deltager: Kr. 500,00

Har du som forælder lyst til at overvære suset, når Aalborg Karate Skole folder sig ud med fællestræning, så tilmeld dig til et Fredags-Kig den 27. april, hvor der serveres kaffe kl. 15.00 og slut af med aftensmad kl. 18.30.

Ved afhentning af børn i løbet af lejren og før lejrens afslutning, SKAL dette meddeles til lejrchefen.

Lejrens adresse: Hvide Klit, Nellemannsvej 48, 9300 Sæby (Lyngså), tlf. 9846 9131 (tlf. i køkken).

Tilmeldingen findes i boksen nedenfor. Du skal logge ind med dit medlemsnummer og kode. Hvis du ikke kan huske dette, kan du bruge glemt kodeord i boksen nedenfor. Det kommer frem efter du har trykket Tilmeld. Efter et par minutter skulle du modtage en mail med både medlemsnummer og nyt kodeord.

Kan du ikke huske hvilken mail du har registreret dig med, så send en mail til post kasserer@aalborgkarateskole.dk med fulde navn, adresse og mobilnummer, samt den mail der skal registreres.

HUSK, at betale det indbetalingskort der bliver fremsendt på mail efter tilmeldingen. Modtager du ikke vores mails, så huske at kigge i SPAM/Uønsket post mappen.