top of page

Kumite weekend 2018

Aalborg Karate Skole inviterer til kumite weekend d. 15.-16. September. Der vil blive afholdt træning for alle kadetter og opefter d. 15. September, fra klokken 10.00 til 16.30. Her vil vi ligge fokus på kumite (konkurrencekamp). Vi vil træne det fysiske, psykiske, taktiske osv. Alle der deltager her, vil også få mulighed for at deltage i klubmesterskabet, søndag d. 16. September.

 

Dagen efter vil der være træning for alle elever fra holdene børn begynder og børn intro. Træningen vil starte klokken 10.00 og vil ca. være færdig klokken 13.30. Til denne træning vil jeres sædvanelige trænere være klar til at lære jer lidt omkring kumite (konkurrencekamp). Derudover vil der være nogle fra kadetholdet, som vil lave nogle fysiske lege med jer.

 

Til sidst sluttes søndagen, d. 16. September, af med et lille klubmesterskab. Her vil der for alle der er med til weekendens træning, være mulighed for at kæmpe nogle træningskampe samt katakampe, med dem i selv træner med til dagligt. Til klubmesterskabet vil der være instruktører fra klubben, der vil vise hvordan det foregår ude til andre stævner. Stævnet vil starte klokken 15.00 og er anslået til at være færdigt klokken 17.00.

 

Hvis man ikke selv har udstyr, vil der være mulighed for at låne af klubbens udstyr. Alle deltagere til klubmesterskabet, skal have tandbeskytter og der vil være mulighed for at købe en i klubben til 80 kr. Hvis man ikke er helt sikker på hvordan man skal lave den, er der helt sikkert en, der er klar til at give en hjælpende hånd.

 

Klokken 13.30-14.30 vil der være en sandwich til alle deltagere. Ønsker man at spise en sandwich med de andre, vil dette koste 50 kr. og det skal skrives på tilmeldingslisten. Forældre er selvfølgeligt også velkommen til at bestille en sandwich.

 

Hvis der er eventuelle spørgsmål kan du altid spørge en træner.

Tilmeld dig på den hvide tavle i klubben.

 

Vi håber på at se jer alle til en hyggelig weekend med masser af træning.

 

Aalborg Karate Skole

bottom of page